Öğrencilerimiz Konya'da Mevlana, Mustafa Kutlu ve Cengiz Aytmatov Konulu Panellere Katıldı

Mevlana'nın vuslata erişinin 750 yılı kapsamında Konya'da

"Vuslatın 750 yılında Mevlana" konulu panellerde öğrencilerimizden Nazlı Gül ESGİN, Ümmügül TUNCEL ve İsmail Hakkı CALIŞKAN panelist olarak görev aldı. Mustafa Büyükkaplan Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen programda Nazlı Gül ESGİN Mevlana'da Manevi Eğitim, Ümmügül TUNCEL Gönüller Sultanı Mevlana ve İsmail Hakkı ÇALIŞKAN Mevlana'da Humanizm konularından bahsetti.

Mevlana paneli ile birlikte Hikayemizin Yarım Asırlık Yerli ve Milli Sesi Mustafa Kutlu ve Bozkırın Bilgesi Cengiz Aytmatov panelleri de gerçekleştirildi. Öğrencimiz Elif AÇIL Karatay TOKİ Anadolu vakfı Anadolu İmam Hatip Lisesinde "Mustafa Kutlu Eserlerinde Topluma Bakış" konusundan, öğrencimiz Sena ALADAĞ Selçuklu Anadolu Lisesinde "Mustafa Kutlu'da Aile" konusundan,  öğrencimiz Nurbanu BİNER ise Selçuklu Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Cengiz Aytmatov Eserlerinden Mankurtlaşmak" konularından bahsettiler. Ayrıca öğrencimiz Betül Gencer de aratay TOKİ Anadolu Lisesinde panel başkanlığı görevini icra etti. Okul Müdürümüz Cevat BOZGÖZ "Öğrencilerimizi yaptığı çalışmalardan ve başarılı sunumlarından dolayı ve çalışmalara rehberlik eden okulumuz Edebiyat Öğretmeni Vehbi GÜLTEKİN'i tebrik ediyorum."dedi.

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023

Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 12:40 - Görüntülenme: 84