KONYA / AKŞEHİR - Akşehir Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi

Öğrencilerimiz, Doç. Dr. Selim SOMUNCU ile Bir Söyleşi Gerçekleştirdi

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan ve bu yıl da devam eden Oku-yorum Yaz-yorum Projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle eleştirel okuma üzerine bir program gercekleştirdik. Online olarak gercekleştirilen program okulumuz Edebiyat Öğretmeni Vehbi GÜLTEKİN'in sunuculuğunda gercekleşti. Programa Konya bölgesindeki projeye dahil olan Fen ve Sosyal Bilimler liselerinde okuyan öğremen ve öğrenciler de katıldı.

Okul Müdürümüz Cevat BOZGÖZ "Okumaya dair yeni çok şey öğrendik. Verimli okuyabilmek için nasıl bir yol izlem mız gerektiğin hocamız bizlere çok güzel anlattı. Bu değerli konuşmalarından dolayı hocamıza, okulumuz Edebiyat Öğretmeni Vehbi GÜLTEKİN'e ve katılan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim." dedi.

25-12-202325-12-2023

Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 12:31 - Görüntülenme: 105