Kas

Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladık. Okul Aile Birliği üyelerimize ve katkıda bulunanlara teşekkür ederiz.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Düzenledik

Kas

09.11.2023 Tarihinde okulumuz 12.Sınıf öğrencileri ile Konya üniversite tanıtım fuarı ve Üniversite tanıtım gezisi düzenlendi.

Kas

İlçemiz Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde dün Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından “Cumhuriyetimiz 100 Yaşında” paneli düzenlendi. Açış konuşmasını Okul Müdürümüz Cevat BOZGÖZ’ün yaptığı programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros TOPALOĞLU ve Şube Müdürü Aydın AYTAÇ’ın ve okul müdürlerinin katıldığı programa çeşitli okullardan öğrenciler ve misafirler katıldı. Sunuculuğunu Nazlı Gül ESGİN’in ve başkanlığını İsmail Hakkı ÇALIŞKAN’ın yaptığı programda Ümmü Gül TUNCEL “Özgürlük ve Demokrasi” konusunda, Ülkü Ceren CEBECİ “Cumhuriyet Gözünden Kadın” konusunda, Nurbanu BİNER “Cumhuriyetle Gelen Yenilikler” konusunda, Elif AÇIL ise “Cumhuriyet ve Haklar” konusunda konuşmalar yaptı. Değerlendirme konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros TOPALOĞLU yaptı ve değerli ve başarılı sunumlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür etti. Yapılan hediye takdiminden sonra program sona erdi.

Cumhuriyet'in Yüzüncü Yılı İçin Kareografi Çalışması Yaptık

Okulumuzda Cumhuriyet'in Yüzüncü Yılı Temalı Bilgi Yarışması Düzenledik

Ekm

Okulumuz Erkek Hentbol takımı Bölge Şampiyonu oldu.

Erkek Voleybol Takımımız İlçe Şampiyonu Oldu

Ekm

Ankara'da düzenlenen "Vefatının 20. yılında "Bilge Lider", Aliya İzzetbegoviç'i Anma programına okulumuz öğrencileri katıldı. Milli Kütüphane'de düzenlenen programda öğrencimiz Betül Gencer "Bosna'nın Duyulmayan Sesi Aliya" başlıklı yazısıyla katıldı. Büyük bir protokolün ve Bosna Hersek Büyükelçisinin katıldığı programda öğrencimiz başarılı bir şekilde sunumunu gerçekleştirdi.

Programın ikinci kısmı Ankara Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi konferans salonunda yapıldı. Buradaki programa öğrencimiz Nazlı Gül Esgin"Aliya İzzetbegoviç'te Özgürlük Kavramına Diyalektik Yaklaşım" başlıklı yazısını sundu.

Programın son kısmı ise Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Sezai Karakoç konferans salonunda gerçekleştirilen programda öğrencimiz İsmail Hakkı Çalışkan “İslam ve ahlak penceresinden insan” başlıklı yazısının sunumunu gerçekleştirdi.

Bu başarılı çalışmalarını ve sunumlarını yapan öğrencilerimize ve okulumuz Edebiyat Öğretmeni Vehbi Gültekin 'e katkılarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Ekm

Mevlid-i Nebi programı kapsamında okulumuzda ödüllü şiir yarışması yapıldı. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi haftası kutlama programında derece alan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı için yeni Matematik Atölyemiz öğrencilerimiz için hazır

Gençlik Haftası Münasebetiyle düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında

Genç kızlarda 9. Sınıf öğrencisi Ravzanur Sevim ilçe birincisi, 10. Sınıf öğrencisi Ayçanur Doğan ilçe üçüncüsü olmuştur

Genç erkeklerde 11. Sınıf öğrencisi Alpay Keser ilçe ikincisi olmuştur. Hazırlık sınıfından Ali Tunç ilçe dördüncüsü olmuştur.

May

Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kazım ÜRÜN okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle bir söyleşi gerçekleştirdi ve öğrencilerimize Necip Fazıl'ın hayatı ve sanat anlayışı hakkında bilgiler verdi.

May

Vefatının 29. yılında Edebiyatımızın Yerli ve Milli Sesi Tarık Buğra hem memleketi Akşehir'de hem de Konya'da düzenlenen panellerle anıldı.

May

İletişim Başkanlığı Sosyal Medya'nın bilinçli kullanılması amacıyla sosyal medya kullanım kılavuzu yayınladı.

Sosyal Medya Kullanım Kılavuzu

Ayrıca görme engelli bireyler için sesli kitap şeklinde içerikler barındıran "Kulak Ver" Mobil uygulaması da yayınlandı.

AppStore İndirme Linki
PlayStore İndirme Linki