Akşehir Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi Gezi ve Tanıtım Kulübü öncülüğünde Akdeniz Üniversitesi'ne üniversite tanıtım gezisi düzenlendi.

Ekm

Okulumuz Cumhuriyet Bayramı için Akşehir Şehitliği'nden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş gerçekleştirdi.

Ekm

Okulumuz 21 Ekim 2021 tarihinde bu yıl on ikincisi gerçekleştirilen Sosyal Bilimler Liseleri Ulusal Öğrenci Sempozyumuna katıldı.

Ekm

Tarık Buğra Sosyal Bililmler Lisesi idareci ve öğretmenleri okulumuzdan emekli olan Fatime DUMAN ve Adem ORHAN  öğretmenlerimizin veda yemeğinde bir araya geldi.

Haz

AKŞEHİR TARIK BUĞRA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ULUSLARARASI PISA SINAVINA KATILDI

Haz

Okulumuz Uluslararası PISA sınavında ülkemizi temsil edecek okullardan biri olarak seçilmiştir.

PISA sınavı "Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü" OECD tarafından 15 yaş grubundaki öğrencilerin bilgi ve becerilerini ölçmek için düzenlenir.

Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız.